Loading...
  • Wannerstraat 125, 6413 EV Heerlen

Brillen

Brillen

Voor ieder wat wils!

Bij Dirk-Jan voor ogen heten we u van harte welkom in onze gezellige, knusse winkel, gelegen in het hart van Heerlerheide. Een bezoek aan onze winkel is absoluut de moeite waard.

In onze uitgebreide collectie monturen is er voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een complete bril op sterkte of een trendy modebril van een bekend merk, bij ons vindt u precies wat u zoekt. En het beste deel? Bij Dirk-Jan voor ogen kunt u al een complete bril op sterkte krijgen vanaf slechts €100,- en vaak is deze zelfs de volgende dag al klaar.

Onze gediplomeerde opticien staat paraat om nauwkeurige metingen uit te voeren, zodat u altijd de juiste brillenglazen krijgt. En als u kiest voor de glazen van Essilor, kunt u rekenen op een uitstekend zicht. Essilor is namelijk de pionier op het gebied van multifocale brillenglazen, waarbij Varilux de standaard heeft gezet. Bij Dirk-Jan voor ogen streven we ernaar u alleen de beste glazen aan te bieden, zodat uw zicht altijd optimaal is.

En vergeet niet dat we ook aan uw zonnebril denken, vooral als de zon schijnt. We hebben een breed assortiment zonnebrillen waaruit u kunt kiezen, en als u wilt, maken we deze graag voor u op sterkte.

Kom langs bij Dirk-Jan voor ogen en ontdek de perfecte bril die bij uw stijl en behoeften past. Ons vriendelijke team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Tot ziens in onze winkel!